5
maig
2017

21.00 h
Teatre
Escape Show
L'escpectacle on escapes o mors
Basat en el concepte de moda “room escape”, EscapeShow és un espectacle on els participants, el públic, s’hi juguen la vida. 90 minuts intensos on l’espectador esdevé protagonista. 90 minuts d’infart per trobar l’antídot del gas, amb el qual els espectadors han estat intoxicats, 90 minuts per sobreviure!

Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta de públic i tot a temps real per conservar la vida!

Durada: 90 minuts

Edat: Espectacle recomanat per a tots els públics

Idioma: Català

Més informació: www.escapeshow.cat

Preu: 6 EUR anticipada - 8 EUR taquilla *activitat amb descompte
Entrades
7
maig
2017

18.00 h
Teatre infantil
Per un instant
La Tresca i Xirriquiteula Teatre
Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s’han agafat la mà i han fet un saltet cap endavant. Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

Durada: 60 minuts

Idioma: Català

Venda d'entrades: 15 minuts abans de l'espectacle al mateix Auditori

Organitza: La Xarxa

Preu: 5 EUR
13
maig
2017

19.00 h
Teatre
Rent
El musical
Rent, de Jonathan Larson, és un musical rock basat en l’òpera La Bohème, de G. Puccini. La trama ens endinsa en la vida d’un grup de joves artistes amb pocs recursos econòmics que intenten sobreviure de l’art en un barri de Nova York, quan la sida està causant estralls en moltes vides. El Cor Jove de l’EMM Miquel Blanch us convida a l’estrena de l’adaptació d’aquest musical.

Organitza: Escola Municipal de Música Miquel Blanch

Accés: Lliure fins a omplir aforament

Preu: gratuït
14
maig
2017

18.30 h
Teatre
Marabunta
de Guillem Albà & La Marabunta
Marabunta és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons però amb un somriure a la cara. Un show clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Equip tècnic: Blai Rodríguez (director de producció) i Ton Mentruit (director tècnic)

Durada: 75 minuts

Edat: Espectacle recomanat per a tots els públics

Idioma: Català

Repartiment: Guillem Carrizo (guitarra), Edgar Gómez (trombó), Àlvar Monfort (trompeta), Martí Soler (bateria), Albert Comaleras (saxo), Ton Mentruit (director tècnic), Blai Rodríguez (director de producció).

Preu: 6 EUR anticipada - 8 EUR taquilla *activitat amb descompte
Entrades
17
maig
2017

21.00 h
Dimecres de cinema
La propera pell
Un adolescent, al qual tota la família dona per mort, reapareix un dia a casa, després d’haver estat desaparegut durant vuit anys. La reincorporació a la vida familiar, marcada pel misteri de la seva desaparició, enterboleix les relacions familiars.

La mare es mostra molt receptiva i il·lusionada amb el retorn del seu fill; l’oncle, en canvi, se’n malfia i tem que el jove no es tracti d’un impostor. La trama es desenvolupa en el paisatge fred i rural propi del Pirineu i poc a poc l’increment de la tensió entre els personatges fa que el drama familiar es vagi transformant en una pel·lícula de suspens o thriller rural.

Repartiment: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López i Bruno Todeschini

Durada: 103 minuts

Edat: Pel·lícula no recomanada per a menors de 13 anys

Idioma: Català

Preu: 3 EUR anticipada - 4 EUR taquilla *activitat amb descompte
Entrades
26
maig
2017

21.00 h
Nits a l'escenari
Sotavent en concert
El grup Sotavent ha estat un dels últims descobriments del programa Oh Happy Day de TV3. Entre els seus membres destaca el pota-roig David Bonilla. Malgrat la seva curta trajectòria en el concurs, s’han fet un lloc en el panorama musical català amb la seva personalitat i energia i, naturalment, les seves impecables veus.

Ara ens presenten el seu nou espectacle, amb el qual estan recorrent tot el territori.
Preu: gratuït (amb invitació)
2
juny
2017

21.00 h
Música
Bebe en concert acústic
La cantant arriba a Castellbisbal amb la seva gira acústica, durant la qual repassarà els seus 10 anys de trajectòria. Filla de músics components del grup folk Suberina, va començar en el panorama artístic estudiant art dramàtic a Madrid. Però sense cap mena de dubte, el seu èxit rotund arribà l’any 2004 amb el seu primer treball discogràfic Pafuera Telarañas. Ha col·laborat amb grans músics com Totxu, Luis Pastor, el Combo linga o el Tío Calambres.

Durada: 90 minuts

Edat: Espectacle recomanat per a tots els públics

Preu: 20 EUR anticipada - 25 EUR taquilla
Entrades
9
juny
2017

Hora per concretar
Nits a l'escenari
Solistes de l’Escola de Música en concert
L’Escola de Música estrena nova proposta.

Una estona tranquil·la per gaudir de la bona música que ens ofereixen els alumnes avançats de l’Escola. Durant la tarda podrem assaborir, sense presses, el repertori de diferents èpoques i estils, que ens aniran oferint amb molta il·lusió.
Preu: gratuït
Escola municipal de

si
ca
Dimarts, 23 i dimecres, 24 de maig
Mostra de llenguatge
Un conte musicat, una cançó escrita per a l’ocasió, un arranjament inèdit i especial, un petit espectacle que inclou moviment, instruments, percussió corporal... Petits i grans músics pugen a l’escenari per mostrar música feta per i per a ells, que han treballat durant el curs.

Hora: A partir de les 17.00 hores

Dijous, 25 de maig
Concert de conjunts
Música de diferents èpoques i estils: des de la música de classicisme fins a temes populars del moment. Els conjunts instrumental us ofereixen un concert divers que no us podeu deixar perdre!

Hora: A partir de les 18.00 h

Del 13 al 16 de juny
Audicions
Els alumnes d’instrument de l’Escola pugen tots a l’escenari per compartir algunes de les músiques que han treballat durant el curs. Aquest cop no hi ha excusa, segur que trobeu el moment per passar-hi!

Hora: A partir de les 17.00 h

Diumenge, 18 de juny
Musical de musicals
T’agrada el teatre musical? Vols emocionar-te amb Els miserables, vibrar amb l’Himne dels pirates o riure amb el Mikado? Tot això i molt més ho trobaràs el dia 18 de juny, diumenge, a l’Auditori d’Els Costals! El cor Ja Ho Tenim! t’hi esperem!

Hora: 18.15 h

Dimecres, 21 de juny
Concert de final de curs
L’Escola de Música celebra el Dia de la Música oferint el seu concert de final de curs. Un collage de diferents propostes interpretades per alumnes i professors de l’Escola. La millor manera d’acomiadar-nos del curs escolar i de donar la benvinguda a l’estiu!

Hora: 18.30 h

Ex
po
si
ció
Del 24 de març al 6 de maig
40 anys amb tu
Commemoració dels 40 anys de la Casa de Andalucía
Aquest any 2017, la Casa de Andalucía està d’aniversari celebrant els seus 40 anys de vida. Per aquest motiu, s’ha organitzat una exposició commemorativa que ens parlarà dels primers vilatans migrats de terres andaluses, fins a la creació de l’entitat i la seva trajectòria.

Dies: Del 24 de març al 6 de maig

Lloc: Sala d'exposicions d'Els Costals

Horari d'obertura: dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h i diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h

Del 21 d’abril al 31 de desembre
D’Els Costals, en fem cultura
Coneixes l’origen d’Els Costals? Sabies que un feix de branques, com els costals, es pot transformar en cultura? Vine i descobreix com ho hem fet i la nova imatge del Centre Cultural.

Dies: Del 21 d’abril al 31 de desembre

Lloc: Foyer de l’Auditori d’Els Costals

Horari d'obertura: tots els dies que hi hagi espectacle a l'Auditori