Exposició de treballs de CADA

Des de la infinitat dels temps, el cosit i les labors formen part de la vida de les persones: per elaborar els vestits per a cobrir la nuesa, per a protegir-les del fred, per unir trossos de pell que haurien de permetre el transport d’aliments i d’altres elements que calgués moure de lloc.
L’agulla ha sigut per excel·lència l’eina més usada en les labors. Utilitzada des de la prehistòria, les primeres eren de fusta, d’os, i més tard van començar a fer-se de metall. Des de la seva humil petitesa l’agulla ha acompanyat la humanitat al llarg dels temps.
Aquest petit instrument ha aplegat els humans al voltant del foc, al voltant d’un raig de sol, ha fet comunitat. Molt lligada a les relacions entre les dones, l’agulla n’ha sentit tots colors.
Les dones de CADA ens obren ara les portes a les seves creacions fetes amb materials diversos, uns de nous i altres amb molts anys d’història. Tot el que exposen és fet a mà. Al darrere hi ha moltes hores de feina, d’expertesa, de confidències i relacions.

Detalls

Dates Del 3 al 27 de març de 2022
Lloc Espai Foier de dalt
Horari d’obertura Obert els dies que hi hagi activitat a l’auditori
Organitza Dones Actives CADA