Project Description

Un espectacle de dansa interpretada per una vintena de ballarins del PAR en Dansa, el Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professional impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellanos, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba, on gaudirem de tres obres mestres dels compositors més representatius del barroc.

La música barroca és sens dubte una de les que connecta millor amb la societat actual i als gustos de les músiques del segle XXI. El seu ritme constant, sense els rubatos que arribarien 200 anys més tard i farien que la música entrés en el món de les emocions, la seva harmonia clara i a l’hora la complexitat contrapuntística enllacen perfectament amb músiques que podem escoltar en una emissora qualsevol d’avui en dia. No és casualitat que molts dels grans músics del jazz hagin fet versions en el seu propi estil d’obres com els concerts de Brandenburg o les fugues bachianes i aquesta fermesa rítmica ens ha permés imaginar-nos una música perfectament coreografiable.

Gira organitzada en col·laboració amb la Factoria Cultural Terrassa, L’Atlàntida de Vic, Kursaal de Manresa, La Llotja de Lleida, Centre Cultura
Els Costals de Castellbisbal i Teatre-Auditori Sant Cugat.

Companyia: Par en Dansa

Director musical: Pedro Pardo

Coreografies: Rodolfo Castellanos i Miquel G. Font

Versió sense orquestra.

Durada: 65 minuts

Venda d’entrades: En aquest web i a la recepció d’Els Costals

Entrades disponibles a partir del 7 d’octubre

Tria la teva butaca i compra la teva entrada