Project Description

Lloc: Auditori

Gorka Garay, amb dos treballs ja publicats a l’esquena, presenta la tercera proposta de la sèrie “El cazador de luz”. Si al primer disc, sota aquest nom i a quintet, comptava amb noms ja consolidats com Marco Mezquida i en el segon de la sèrie es presentava a trio al costat de Joan Monné al piano i Dee Jay Foster al contrabaix, aquesta vegada fa un pas més enllà: ens dedica una mixtura sonora entre un quartet de jazz convencional i el so d’un quartet de corda de música clàssica.

Després d’explorar formats més petits, es decideix a fer gran el projecte i seguir explorant música amb influències d’artistes tan variats com Guillermo Klein, Chris Potter o John Coltrane. En el disc trobarem estils que van des del soul i l’afrobeat a la música índia. Per això comptarà amb un equip de luxe que domina a la perfecció la barreja de llenguatges i que ens brindaran, de ben segur, una vetllada màgica.

Activitat recomanada: per a tots els públics
Durada: 70 minuts

Intèrprets: Gorka Garay (saxo tenor), Marta Cardona (primer violí), Marc Miralta (bateria), Marina Sala (segon violí), Joan Monné (piano), Gemma Pujol (viola), Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Marçal Ayats (violoncel)

Venda d’entrades: En aquest web i a la taquilla d’Els Costals
Entrades disponibles a partir del 26 de setembre