Project Description

Degut a la crisi provocada per la Covid-19, aquest espectacle queda anul·lat.
Consulta la informació sobre les devolucions aquí
.

Un Hotel situat en una gran ciutat. Milers d’hostes s’acomoden a les cambres. Centenars de llits i milers de llençols per rentar. Algú realitza aquest treball titànic. El personal de neteja obre la porteta del final del passadís i llença els llençols i arriben nets planxats i perfumats per un elevador, Què hi ha rere de la porteta?
A l’últim soterrani trobem la bugaderia.
Un personatge, recull, neteja, planxa, perfuma, llençols. Viu i somia entre llençols, en aquest espai fosc, però ple de sentiments.
Ha fet de la seva solitud una manera de viure,… Conversa amb les màquines de rentar, de planxar, es baralla i riu amb elles, fins i tot crea mons amb la seva ombra, de fet la seva ombra es converteix en un personatge més que conviu amb ell entre llençols.
La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines per on els treballadors de l’hotel es comuniquen amb ell. Hi ha dues veus que el salven del tedi i la indiferència, una amb la que comparteix camaraderia, humor, confidències i una altra tendra, dolça, plena de llum, que és una promesa d’amor Aquestes dues veus fan que cada dia sigui diferent, fan que cada dia ell esperi el moment d’escoltar-les i fan que ell intueixi el món i la vida que… Potser en algun moment podrà veure.

Companyia: La Tal

Organitza: La Xarxa Castellbisbal

Durada: 60 minuts

Venda d’entrades: 15 minuts abans de l’espectacle, al mateix Auditori