Project Description

Lloc: Auditori

Col·loqui a l’entorn de la història local a Catalunya, la divulgació de la història, i els primers resultats de la recerca històrica a Castellbisbal. Inclou la presentació del llibre d’història “Castellbisbal, una història pota-roja. De l’antiguitat a 1979”.

Hi intervindran:
– Josep Maria Solé i Sabaté. Doctor en història especialista en la Guerra Civil i postguerra a Catalunya. Professor d’història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Destaquen les seves nombroses publicacions i la seva tasca de divulgació històrica en diversos mitjans de comunicació.
– Àngel Casals Martínez. Doctor en història especialista en l’època moderna a Catalunya. Professor d’història moderna a la Universitat de Barcelona. Destaca per les seves publicacions sobre bandolerisme i conflictivitat social i la seva àmplia experiència en la recerca i difusió.
– Clàudia Pujol i Devesa. Llicenciada en periodisme. Directora de la revista de divulgació històrica Sàpiens. És autora i coautora de diversos llibres, així com ha assumit el comissariat d’exposicions com “El món de 1714” al Museu d’Història de Barcelona

Un cop finalitzat l’acte es podrà comprar el llibre per 25 euros. Pagament únicament amb targeta.

A càrrec de: Josep Maria Solé i Sabaté, Àngel Casals Martínez i Clàudia Pujol i Devesa

Venda d’entrades: En aquest web i a la taquilla d’Els Costals
Entrades disponibles a partir del 7 de febrer

Tria la teva butaca i compra la teva entrada