Project Description

Una hora d’stand-up comedy en català amb Marta Bosch, Irene Minovas, Ana Polo i Oye Sherman. Un sentit homenatge a Maradona i a Pablo Motos.

Ana Polo, és periodista i humorista. Ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. També va ser col·laboradora del late show ‘No te metas en política’. Actualment la podeu seguir al podcast OYE POLO de Radio Primavera Sound i a Feministic, programa sobre dones i tecnologia a Fibracat TV. També als monòlegs amb els que recorre la geografia catalana.

Oye Sherman (Maria Rovira): Inicis al Cabaret literari de Gilles de Rai, actualment fent monòlegs a El Soterrani. Col·laboradora a l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i a L’irradiador d’iCat FM. Cocreadora del podcast Oye Polo a Ràdio Primavera Sound.

Irene Minovas, còmica i actriu, actualment col·laboradora del programa Està Passant (TV3) i Via Lliure (RAC1).

La Marta Bosch, és còmica d’stand-up i domadora de trolls part-time (és community manager, però ella diu això per “molar” més). Ha format part del grup Fuet Comedy i del podcast d’humor La Penúltima. Ha actuat al Cruïlla Comedy, en les seves dues edicions (2019-2020), al FAQS de TV3 i a “El Soterrani”. La trobareu passejant-se pels micros de L’Altre Mic, La Llama Store, La Riot Comedy, Feísmo Cool, El Medi o Ajajojejo. És neta i polida i sempre saluda als gossos.

Intèrprets: Ana Polo, Oye Sherman, Irene Minovas i Marta Bosch

Durada: 60 minuts

Amb invitació: En aquest web i a la recepció d’Els Costals

Les invitacions per a aquest espectacle es podran adquirir a partir de l’1 de febrer.

Tria la teva butaca i compra la teva entrada