Time On Quaaludes And Red Wine

Del 7 de maig al 20 de juny del  2021 vine a la Sala d’exposicions d’Els Costals a gaudir de l’exposició Time On Quaaludes And Red Wine.

“Després de la mort del seu fill el 2017, als 18 anys, a causa d’una sobredosi, i gràcies a aquesta nova herència que deixem, la digital, descobreixo en els seus dispositius i les seves xarxes socials una part d’ell que s’amagava sota la seva aparença de normalitat excepcional: una persona turmentada que va buscar en el consum de drogues una via d’escapament a la seva incomoditat al món, i que va compartir aquesta part més íntima i secreta a través de xarxes socials i internet.

Per a la seva generació les imatges s’han convertit en un acte comunicatiu que s’insereix en l’univers “paral·lel” d’internet i les xarxes socials, on aboquen la seva historial vital, anhels i preocupacions. ToQaRW aborda, mitjançant diferents fonts i llenguatges (arxiu familiar, apropiació d’imatges i textos, documents personals, imatges de creació pròpia…) temes com la dualitat entre la identitat que mostrem als nostres éssers més propers i la que mostrem en el món virtual i digital, les relacions familiars, la formació de la personalitat en l’adolescència, les addiccions, la mort o el dol. ToQaRW és una part fonamental del meu procés de dol i reconciliació amb ell, però també una manera de donar-li veu i deixar que ell mateix ens expliqui una història en què, en molts aspectes, es poden veure reflectits els joves de la seva generació”.

Detalls

Dates Del 7 de maig al 20 de juny del  2021
Lloc Sala d’Exposicions del Centre Cultural d’Els Costals
Horari d’obertura Divendres de 17.00 a 20.00 h
Dissabtes de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h
Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h